Naar buiten

Naar buiten…. Misschien had ik ook ‘op weg’ of ‘onderweg’ kunnen schrijven. Deze pagina is het begin van een verlangen dat ik ga vorm geven. Van een proces dat al jaren geleden begonnen is. Waar en wanneer weet ik niet eens precies.

Wat ik wel weet is dat ik steeds sterker het verlangen heb te zijn wie ik ben. Mijn hart te volgen, mijn energie te mogen leven, de creativiteit die in mij zit een uitlaatklep te geven. En – misschien wel het allerbelangrijkste – alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb in lichaamswerk, in persoonlijke groei, in meditatie, te kunnen delen met anderen.

Al heel lang heb ik het verlangen meer buiten te wonen. Dichter bij de natuur, dichtbij een bos. Daar ga ik nu werk van maken, letterlijk en figuurlijk. Ik ben van plan mijn appartement in Amsterdam te verkopen. Ik ga op zoek naar een opknapper met buiten ruimte. Ergens in Nederland buiten de Randstad.

Graag wil ik een plek creëren waar ik zelf kan wonen. Minstens zo belangrijk daarbij is dat er ruimte ontstaat voor anderen om mee te genieten. Mee te genieten van het buiten zijn. Mee te genieten van het naar binnen gaan. In mijn rebalancing praktijk,  in een b&b, in een Osho meditatieruimte.

Dit hele proces is een groot avontuur, som heb ik het gevoel dat ik het zelf niet ben die de acties neemt, maar dat het plan me verder tilt. Het is een boeiende tijd.
Recent heb ik mijn part time baan bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten opgezegd. Vanaf februari ben ik vrij.

Ik ben van plan de ervaringen die ik opdoe in dit proces te delen. Over van alles en nog wat, dat ik tegen kom in het loslaten van zekerheden, het zoeken naar een plek, een plek vinden en deze opbouwen.

Vol vertrouwen, met de nodige bibbers op weg, naar buiten…….

Sign_12-18-18                                                                            strand portret op hand_opt

Zie je ergens daar! Liefs, Amrita
www.amritavanveldhoven.nl

 

Nb. ‘beelden en ander werk’ geeft een overzicht van beelden die ik eerder maakte

10 gedachtes over “Naar buiten

 1. Lieve Amrita,
  Geweldig dat je nu deze stap gaat nemen.
  Ik wens je heel veel succes en plezier toe.
  Nog bedankt voor alles wat je voor me hebt betekend.

  Ciao Henk xxx

 2. Mooi Amrita, om mee te mogen lezen over jouw ontwikkeling! Je geeft een open zicht op je binnenwereld inclusief de lef en de bibbers. Ik heb veel vertrowuen dat er iets moois uit voort gaat komen! Liefs, Gerrit.

 3. Heel mooi,ik hoop dat jouw dromen werkelijkheid worden,met een beetje geluk en een helpende hand vaan hierboven komt alles wel in orde.dikke knuffel en veel succes gewenst Darshana xx😊💖

 4. Dat wordt dan verstoppertje in het bos! Wat lijkt het mij heerlijk om bij je te komen thee leuten/mediteren/wandelen in je nieuwe omgeving. Maar lieverd, ik ga je ook ontzettend missen. Dat moet je ook wel weten. Natuurlijk ga je niet voorgoed weg maar even bij elkaar langs wippen is dan niet meer vanzelfsprekend.
  Maar ik sta helemaal achter je keuze! Sterker nog: ben trots op je! Dikke kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s